Goud-Zilver-Brons sponsoring

Sportsponsoring is nog altijd een zeer "sympathiek" instrument waarmee u uw communicatiestrategie kunt ondersteunen. Het stelt u immers in staat om uw bedrijfsnaam, product, of dienst dynamisch te presenteren, terwijl u tevens een belangrijke rol speelt als supporter van uw favoriete sportclub, of team. Er is sprake van een wederzijds voordeel. MHC Dash beseft dat maar al te goed. "Voor wat, hoort wat" zogezegd. Vandaar ook dat wij voor u een uitgebreid, structureel en flexibel sponsorbeleid hebben ontwikkeld dat uitgaat van uw én onze belangen.

Als Goud-, Zilver- of Bronssponsor behoort u tot de selecte groep van sponsoren die bereid zijn MHC Dash substantieel te ondersteunen bij het zijn van een sportieve, ambitieuze familieclub.

De mogelijkheden om uw bedrijf te verbinden aan MHC Dash worden in samenspraak met u bepaald.

Onze huidige Goud-, Zilver- en Bronssponsoren zijn:
  • Goud: Rabobank
  • Zilver: -
  • Brons: Sportunit.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie.