Nieuws
23-9-2017
MHC Dash op RTV NOORD

Hallo Allemaal,

MHC Dash heeft recentelijk meegewerkt aan een enquête en onderzoek met betrekking tot het inrichten van een gezonde sportkantines. Het bleek dat wij als vereniging daar een hele goede score lieten zien in vergelijking met heel veel andere Noordelijke sportverenigingen. Dat was voor RTV Noord aanleiding om een
Lees meer >>
21-9-2017
Hulptrainers gevonden!

De vraag naar hulptrainers heeft zeer enthousiaste reacties opgeleverd.
Binnen no time waren er 10 reacties waardoor we nu eerst voldoende aanmeldingen hebben om ook het komende seizoen weer een trainersopleiding HT2 te kunnen gaan verzorgen.

Bedankt voor alle reacties!
19-9-2017
25 nieuwe scheidsrechter kaarten uitgedeeld!

Afgelopen zaterdag namen 25 leden van MHC-Dash naast de scheidsrechterkaart ook fluitje en standenteller in ontvangst uit handen van Gerard Kiers en Rik Mak.
We verwelkomen deze "verse" scheidsrechters, van harte!. #fluitmee.

   
        
Lees meer >>
14-9-2017
Aangepast kantinerooster zondagen!

In verband met wijzigingen in de competitie voor senioren is het rooster voor de bardiensten voor de zondag aangepast. Voor het aangepaste rooster zie menu Clubhuis, menukeuze "Kantinedienst info".
13-9-2017
Halloween feest voor alle E/D jeugd!

Op zaterdag 30 september is er een Halloween party voor alle E en D teams.Trek je meest engste outfit aan en kom griezelen en feesten op deze party!

Geef je snel op bij het [email protected]

zie bijlage..

Bijlage: Doc3.pdf
10-8-2017
Trainingsschema 2017-2018

Hierbij het trainingsschema voor het komende seizoen, dit onder voorbehoud van wijzigingen door schoolroosters van trainers.

Lees meer >>


Bijlage: Trainingsschema DASH 2017-2018 def.pdf

Teams
Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor