Nieuws
27-9-2016
Nieuwe leden Nieuwe leden Nieuwe leden

Wij willen de nieuwe leden:

Esmee Letmaath, Finlay de Bondt, Nora de Bondt, Maarten Vos, Nayara Oldenziel Mansille, Janine Danoe, Marlies Visser, Charlotte Smit, Sophie Balkema, Roos Hamstra, Kevin Barron, Job van der Klei, Tyana van Moorselaar, Sharon Noordendorp, Megan Sabono.

Lees meer >>
27-9-2016
TV Noord bij Dash

Afgelopen zaterdag 24 september was het TV-programma Expeditie Grunnen op bezoek bij Dash! Het filmpje kun je zien op de site van TV Noord: https://goo.gl/hRTFxd
Het item begint om 6:50 en duurt tot 9:40
27-9-2016
Maandag 26 september starten de looptrainingen!

Maandag 26 september starten de looptrainingen weer!


Arjan Griffioen gaat graag vol enthousiasme en passie voor het lopen weer aan de slag met de teams om zo te werken aan looptechniek en conditie.

Lees meer >>
23-9-2016
Doe mee aan de bonnenboekjesactie!

De bonnenboekjesactie "SAMEN VOOR MHC DASH" is de afgelopen week van start gegaan!

Tijdens de trainingen zijn de formulieren uitgedeeld.

Op de zaterdagen tot de herfstvakantie (24 september, 1 oktober en 8 oktober) kun je de boekjes kopen in het clubhuis van 10:00 tot 14:00.

Lees meer >>
21-9-2016
Mentoren gezocht!

Het hockeyseizoen is weer begonnen.
Om ervoor te zorgen dat wij en onze gastteams weer kunnen genieten van een heerlijk kopje koffie en onze gastvrijheid zoeken we mentoren voor de kantine.
Lees meer >>
20-9-2016
Een sportieve dag bij MHC Dash

Vanuit Dash mochten we weer meewerken aan de schoololympiade voor basisscholen. Een mooie kans om kinderen in aanraking te laten komen met de hockeysport!

Lees meer >>
18-9-2016
Contributie per automatische incasso

Met ingang van dit seizoen bestaat de mogelijkheid om de contributie automatisch te laten incasseren. Met de machtiging wordt het je eenvoudiger gemaakt om de contributie te betalen. Je hebt geen omkijken meer naar het betalen van de contributie. Je kunt hierbij kiezen voor:
20-8-2016
Reglementen en speelgerechtigdheidsregels

Een bericht van de KNHB:

De afgelopen weken zijn er vanuit de KNHB verschillende belangrijke competitie-documenten gepubliceerd op de website van de KNHB; waaronder de KNHB Reglementen uitgave 2016 (incl. het Bonds- en Tuchtreglement) en de gewijzigde Speelgerechtigdheid-/Invalregels voor het seizoen 2016-2017. Informatie die van
Lees meer >>
21-4-2016
Even voorstellen: vertrouwenscontactpersonen van MHC DASH

Graag stellen Marion den Boer en Robert van der Sluijs zich voor als vertrouwenscontactpersoon van MHC DASH. Lees meer over hun en hun rol in de bijlage.
Bijlage: VertrouwensContactPersoon MHC DASH.pdf
1-11-2015
Word lid van de Club van 50!

Steun Dash en word lid van de Club van 50!

Zie het aanmeldformulier als PDF-document of als Word-document
Lees meer >>

Teams
Goudsponsor
Zilversponsor
Bronssponsor